Saturday, 15 October 2011

Exam Week

assalamualaikum ..


selamat kemalaman bloggers .. hey peeps ! :) ha gedik kn .. mne x gedik nye .. hari2 lah aq nk update entry yg ntah pehape jek kn .. ckit2 nk update .. ckit2 ad je cite nk di muat naek .. sume lah nk cite kt org kn .. kaw dh knp deesya ? haha .. msty korg pon mls nk bce ryte ? xkesah la nk bce ke x kn .. xnk bce dh bole g click symbol (x) kt belah kanan ujung skali kt ats tu kn .. 




okay stop it deesya .. jgn nk suke sgt .. next week start from 17 OCT 2011 aq dh start final exam .. woahhhh ! seram sejuk jugak lah kn .. mane x seram .. dlm 1st week tu je aq ad 4 paper bturut2 xd gap langsung .. perghhhh ! menanges lah aq kn .. tp kire okay jugak lah .. sbb paper ptg gn tgh hri jek .. tp x okay pon ad .. sbb ptg2 otak ni battery dh low .. takot ape yg aq dh dok sebok hafal dr mlm smpai ke siang tu aq lupe balik pulak .. well ptg kn msty lah mengantok kn .. muke stok mintak bantal je lah tyme tu .. anyway i'll try my best for final exam this sem .. dh lah sem ni byk maen je .. bku ntah ke mane note2 sume ntah ke mane dh .. 


aq ni cite byk je lebih .. well .. hobi aq kot suke cite byk2 ni kn .. tgn gn mulut ni pulak bile dh ad connection tmbh2 pulak hadap i pad kn .. mmg sedap lah aq nk brcerite lg pnjg .. hahah .. done ! konon nye hari ni aq nk study .. katenye lah .. tp aq lngsong xd mood nk tgok bku gn note2 ape sume tu .. aq pon x tau lah knp .. nk buat ape pon msty nk kne tgu ad mood .. bole pulak kn ? terok kaw deesya ! -.- that mean esok aq dh kne bukak bku lah bce+hafal+igt ape yg ptot .. 




nk di jd kn cite nye .. bile aq dh exam "MAYBE" lah aq jarang onl .. tu pon kalau lah .. but aq tau aq msty nk curi tyme utk onl .. even skjps pon jd sbb aq ni bole kate kn mcm nk mati lah kalo x onl sehari .. dh jd kewajipan pulak kn .. bnde yg wajib xd lah aq nk buat pulak .. sgt terok aq ni .. perlu kn perubahan diri utk mse akn dtg .. :) motivate diri sndri kn .. kaw mmpu ? hahah .. since aq pon jarang onl ni or maybe xsempat nk onl dlm exm week ni .. aq suroh si Gendut Fiqah yg handle blog aq ni .. then aq pon suroh lah die edit blog aq yg burok ni kasi cntek ape yg patot .. :) sbb aq mls nk buat bnde2 yg complicated ni .. sumpah serabot .. hahah .. so dh die kate die xd kje meyh aq bg die kje .. hahah .. so bile aq dh abes exm ni bile aq bukak blog aq ad perubahan lah .. hahahha ..


kpd kakak , abg , bloggers , readers , penceroboh , admire n so on tu doa2 kn lah aq k .. wish me luck .. may god bless u all .. :) hope aq pon dpt buat yg terbaek utk diri aq sndri only that bru lah fmily kite bngge gn kite kn ? so pd sape2 yg nk exam jugak tu .. all the best guys .. igt doa+usaha=tawakal okay .. mula kn dgn bismillah n ofc alhamdulillah at the end okay .. 


k bai !





p/s : aq rndu kt abiey macha ! dh lah bgon tgh hri bute .. lpas tu g kje pulak .. kul 12 bru balik .. mmg aq dh tdo lah jwb nye .. miss you lah abiey ! cpt balik nk text lpas tu otp ni ! :)

By : Deesya Javier's

6 comments:

❤ Bambam fiQah aLzikry❤ said...

haha . amboii . nickname y trbaik babes . gendut fiQah . haha . btw , gud luck sygs ! do de best ! jgn on9 oke ! lepas abes exam bru on9 .

DeeSya 'Javier said...

hahahah .. ndak bole tahan .. nk on9 jugak ni !!! :)

❤ Bambam fiQah aLzikry❤ said...

haha . koe mmg hantu on9 hunn .

DeeSya 'Javier said...

well :) sawan aq kalo x dpt on9 bha ..

❤ Bambam fiQah aLzikry❤ said...

haha . agak teruk jgk tuh lw da smpai jdik sawan . haha

DeeSya 'Javier said...

aq mmg begitu :D

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)