Friday, 21 October 2011

bile kebosanan melanda diri | termenung

assalamualaikum ..


hey peeps ! okay .. aq tau 1st impress korg bile bukak dashboard tu msty korg bengang kn ? mne x bengang xhabes2 aq je lah yg pnoh kn new stories korg kn .. btw xd pksaan pon nk bce atau tidak .. so skrg pon tgh hujan lebat kt luar tu .. bile hujan perot ni lapar lps tu mate mintak tido .. tp mate ni pulak x reti nye nk lelap tyme siang2 bute cenggini (dh nk senja nk msok mlm dh pon dek non!) .. sbb x bole tdo ape lg .. on lappy,cucuk wayer speaker,pilih lagu jenjiwang ptg2 cmni,volume kasi kuat kalo bole habes pon xpe .. then cucuk berokband, click connect, search facebook.com n blogger.com .. next step buat lah ape suke pon .. kn .. ni name nye bosan yg terlampau even exm blom abes then mls nk stdy .. that y update hri ni sbb takot esok or ahad x dpt nk update entry sbb lappy dh kne ambik okay .. 


nk di jd kn cite .. hari ni xd pape xtvt pon nk buat .. konon nye siang td keluar lah skjps nk tenangkn jiwe n emosi yg kurang stabil ni .. lg pon tgh bosan kn .. jln punye jln .. merewang punye merewang then tros bosan .. sbb hari jumaat mungkin .. ape lg balik lah .. dh mndi ape bagai sempat mkn jugak tros tgok tb .. well hri jumaat bosan xd ape pon yg menarik .. on lappy cucuk wayer speaker then pasang lagu sekuat2 alam .. mknenye dr ptg lg lgu ni dh menggegar kn bilik yg serupe tongkang nk roboh .. cukup !


well bile dh lyn lgu yg agk jiwang2 yg pnoh mkne kate dek non tetibe lak bole termenung teringat kisah silam zaman purba dulu .. ha kn .. yela .. mane pulak x terkenang kn .. byk pulak memory yg sweet , sour , bitter bagai tu kn .. tringat lah sorg2 smpai tgelak sorg2 kekadang tu nk menanges pon ad .. tp ape bole buat .. bnde sume dh jd n tggal kenangan je pon .. mane yg nk igt certain memory tu ofc dorg smpn memory tu dlm hati .. tp sebaliknye jugak lah mane yg nk lupe kn cite2 lame ni ofc lah dorg buang cm tu je kn .. tp xpe .. maybe org2 tu pon dh hepy gn mrs. right masing2 .. hope dorg hepy je la kn even dorg x igt kt org yg bergelar "bekas" or lbih familiar bhse skrg ni "ex-couple" tp dorg kne tau yg si "bekas" ni still igt kt dorg lg .. smpai nk jd stalker page dorg pulak kn .. pon bole .. 


sudah dgn cite "bekas" or "ex-couple" tu .. nk cite pasal yg dpn mate ni .. agk saket hati jugak lah .. nk slh kn tuan punye bdn pon xbole jugak .. x fair lah utk die if die yg kne mrh2 ryte .. nk2 pulak yg si pompan ni hot temper .. nasib lah sape dpt pompan tu kn .. dgn skrg keje pon xtentu mase .. balik pon kdang2 smpai lewat mlm .. yg kite ni pulak lpas pkul 11 comfirm punye dh tido .. so mmg xd mse nk texting or calling .. ckp psal calling ni mmg dh lme x otp gn die .. seriously rindu ! smlm pon dpt text skjp je then hp die pulak buat hal .. :( dh lah rndu tyme2 tu jugak lah nk hang bagai .. nasib badan kn .. xpe lah .. mcm ni lg elok kot .. kalo x hari2 nk texting tiap2 mlm nk otp .. kenkadang tu smpai bgadoh pon ad .. dr gadoh better kite rndu kn .. bankrupt pulak nty if hari2 nk contact kn .. ape2 pon kne tahan rndu kt die .. baru tau rse penangan rndu kalo x dpt contact kn .. ape bole buat .. bile dh rndu bce je lah text2 die yg ad dlm inbox xpon g stalk page die .. tu je lah mmpu .. :'( missyoudamnmuchabiey ! ♥


agk jiwang lah jugak entry hari ni .. dgn ujan nye tmbh pulak lgu blog ni yg bole buat meleleh .. well ad kenangan lagu ni .. nk cite byk pon x bole .. ape2 pon aq rndu kt Gendut Fiqah .. well mood die pon x bp nk okay sbb ad mslh rumahtangge .. mmg xdpt lah nk bergosip2 dgn die .. xpe syg tu biase dlm perhubungan .. be strong hunny ! if ad ape2 cite je okay .. mcm same lah pulak cite kite kn ? xpe xpe .. kesabaran perempuan memainkan peranan penting bile lelaki menunjukkan ego mereka .. remember that .. 


lots of love,
DeeSya 'Javier ♥
By : Deesya Javier's

4 comments:

❤ Bambam fiQah aLzikry❤ said...

thanks hunn :)
rindu mw bgosip ng koe jgk :(
nh entry koe y paling sedih aku baca >.<

DeeSya 'Javier said...

kan .. aq pon ndak taw knp maw sedih2 cmni :(
btw imy !

❤ Bambam fiQah aLzikry❤ said...

huhux . xpa bha . jiwang2 jak kita puas2 mlm nh .
imytoo sygs :)be a my frend forever >.<

DeeSya 'Javier said...

yeahh .. i will hunny :)

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)