Thursday, 20 October 2011

abes paper vs. kne kejar hanjing !!

assalamualaikum ..


hey peeps ! wah wah ! dh tghri pulak kn .. mcm bkn tgh hri pon ad .. mne x nye .. dr mlm td asyk hujan benti hujan benti .. so gelap je lah kt luar tu kn .. haisyooo ! saba jak lah ni .. g klas nk exam pon kne redah ujn kn .. pon bole lah .. asal kn amek exam kn .. okay okay korg tgh wt pe ni ? yg nk g skolah tu msty tgh mndi siap2 mkn bagai sume kn .. yg nk g kje pulak ? ad ke org msok kje tgh hri kn ? eh ape pulak xd msty lah ad .. si abiey tu pon kje tgh hri jugak .. hahaha .. okay nk jugak menyelit kn .. stop it !


eh korg .. apasal title deesya cenggitu kn ? hahah .. ni nk kabo la .. teman dh abes 4 paper lah .. yeahhhhhh ! rse nk jerit je ni .. ha kn .. keluar je dr exam hall td tros lah si kuntilanak (deesya) ni jerit mmg x igt dunie lah .. muke pon dh serupe cm hape je tyme tu .. haha .. tekanan yg teramat lah sgt katenye .. ape2 pon sempoi lah classmate sume td .. paper hari ni jwb ngam2 1 jam even mse jwb 2 jam .. nmpk sgt lah xdpt dekan sem ni :( .. xpexpe .. seriously pressure yg tramat lah sgt dlm 4 hari ni .. paper xd gap langsong dr isnin .. tp bit release now .. but 1 paper left on monday next week .. 


so pg2 kul 6 dh bgon .. mndi , siap then bek1st skjap .. bru lah grak g klas .. x agak pulak gerak kul 7 sedangkn exam kul 9 ni .. haha .. excited ni dh hafal bagai sume kn .. pg lak tu .. mmg otak fresh gile lah .. :) smpai pon dlm 7.30 cenggitu lah .. so lepak2 skjps kasi tenang ckit jiwe yg x bp nk stabil ni .. so dh gelak2 smpai nk tekeluar usus2 prot aq ni sbb melayan classmate aq yg cm org gile ilang anak tu .. hahah .. 8.30 cm tu aq igt blik ape yg aq dh hafal sume tu .. nseb baek dlm gelak2 tu x lupe ape yg aq dh hafal kn (ayt aq pon dh cm pehape) .. penangan dh abes paper kn .. hahaha .. 


ha kalo korg nk tau lah kn .. kalo nk tau bce lah .. kalo xnk pon xpe okay .. so pg td parking krete kt uma mmbe lah .. konon nye nk jln kaki reramai ala-ala rombongan cik kiah gitu .. hahah .. so jln lah reramai dlm 16 org sume nye terdiri dpd bdak2 classmate DAM 3A .. kn kaw mmpu ? dh mcm jln mak bapak aq pulak bak kate slh sorg kwn kitorg .. hahah .. tgh jln2 kt lorong2 semak blakang uma org (nk shortcut punye pasal) tetibe je kt blakang kitorg ni ad 3 ekor hanjing .. gile babas lah seram kn (siap peluk budak laki takot punye pasal) .. yg sorg ni bole pulak halau hanjing2 tu mcm halau kucing .. bhahah .. ape lg bantai gelak lah .. lg laju kitorg jln lg laju lah hanjing tu jln .. nk lari x brani pulak takot kne kejar .. bile kitorg bhenti , bhenti lah hanjing tu jugak .. mcm phm je kn hanjing tu .. ttbe pulak hanjing2 tu menyalak .. perghhhh .. automatik bulu roma bdiri tegak .. nasb baek lah tetibe ad apek yg tolong kitorg .. kalo x dh arwah kot .. tq apek .. nty jom minum sesame .. hahaha :)


okay sbb hati ni dh hepy sgt2 smpai x terkate lah .. mls lah nk update pepanjang kn .. bosan kn ? tau xpe .. hahaha .. so hope paper senin nty xd lah susah cm 4 paper mggu ni .. yeahhhh .. :) see u soon !
By : Deesya Javier's

4 comments:

❤ Bambam fiQah aLzikry❤ said...

haha . terbaik lh kn hunn dogdog tuh.

DeeSya 'Javier said...

sumpah cuak .. gile lah .. 1st tyme kne .. hahahah

❤ Bambam fiQah aLzikry❤ said...

haha . anjing2 tuh nk bkawan kot .

DeeSya 'Javier said...

eeyukkk ! xmaw aq ! >.<

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)