Tuesday, 18 October 2011

abes sume gadjet aku kne rampas .. wallaweehhhh !! :'(

assalamualaikum ..


hey peeps ! hallamekkkkkk ! 3 hari x onl mcm 3 tahon aq x onl lah weh !! gile babeng lah .. hahah .. eh awk knp rmbut dh pnjg ? awk awk tu knp muke makin bseri2 ? awk tu pulak knp muke ketat semacam je  ? ha kn .. cenggitu lah jd nye bile xdpt onl .. mcm katak bwh tempurung pon hado kn .. hahah .. laen mcm rse die kalo x onl 3 hari ni .. x tau dh pkembangan org2 sekeliling ni .. deesya kaw dh bole diam dgn intro yg mcm org gile tu .. okay aq stop intro ..


sblom nk msok cite hari ni aq nk cite lah cket psal exam aq kn .. stkat ni dh settle 2 paper gn 1 praktikal exm .. hari isnin punye paper .. sumpah aq ckp susah gile babas yg teramat lah sgt .. aq rse nk menanges pon ad ari senin tu .. rse cm nk g repeat paper tu balik je .. tp ape bole buat .. bnde dh buat so tggu rsult je lah kn .. hope aq dpt pass pon alhamdulillah .. hari ni punye paper mmg sng lah jugak .. sbb paper acc je pon .. xd lah ssh mcm tyme blaja tu .. if nk compare kn paper hari ni gn smlm , paper hari ni xd 1 soklan pon yg aq tggal ..  tp paper smlm mcm haram .. byk sgt lah tmpt kosong nye pon .. so mkne nye byk lah telo dinasor yg aq dpt nty kn .. padan muke aq kn .. hahaha .. okay done !


okay here we go .. kalo korg tau skrg ni pon aq curi2 onl .. hahah .. #aq jd jht cmni sbb xdpt thn gian nk onl .. hahaha .. okay .. hari sabtu hari tu lah kn .. aq kate nk stdy .. dr tgh hri ke ptg .. ptg ke mlm .. mlm smpai lah tido aq langsong x bukak bku .. then aq kate ahad aq nk stdy .. bkn men pulak nk bgon awal siap tlg bibik masak , kemas uma bagai kn .. then aq mndi .. konon nye aq nk onl skjp .. so aq nk amek lappy .. tp bilik aq dh mcm kne rompak pon ade .. nk tau sbb ape .. sbb ddy aq amek aq punye i-pad , galaxy tab , lappy , balakberi , macbook sng cite sume gadjet lah .. gile sumpah aq rse nk menanges weh tyme tu .. hp pon skang ni gune yg cikai baling hanjing tu je .. hahah .. asl kn dpt contact org dpd x dpt kn ..


sempat pulak kne sound lg tu gn ddy .. " selagi ad bnde2 menatang ni selagi tu lah anak ddy x reti2 nk bukak bku pd hal esok dh start final exam .. " okay ddy ayt mmg makdal .. sape jugak yg suruh ddy beli sume menatang tu kn .. hahaha .. nk buat cemane kn .. tp ad btol jugak kn ddy ckp tu .. aq kalo bole 24 hour nk hadap menatang tu sume .. so now aq kne blaja2 x onl selalu .. tp lpas ni aq cuti sbln .. bole ke aq x onl selalu kn ? comfirm lah x bole .. dh name pon dok uma goyang kaki kn .. so kje aq mkn , tido , tb , onl , lepak .. tu je lah ..


btw .. thnx kt sume2 yg dh wish me luck okay .. n one more important thing .. thnx kt FIQAH GENDUT sbb dh ssh je edit kn blog aq ni .. n tgok2 kn blog aq 2 hari aq x onl ni  .. ily gendut .. kim salam kt papa .. hahah .. tetibe pulak kn .. n thnx jugak kt buddies aq sbb pinjam kn i-pad .. hahaha .. kalo x xdpt lah aq nk onl skrg ni kn .. ily ! okay nk gebang pepanjang pon xbole .. nty kantoi x pepasal je kn .. anyway esok aq still ad paper lg .. adoiiiiii .. 4 days non-stop ad je paper .. saba je lah aq .. ape2 pon deesya igt pesan sume org .. usaha+doa=tawakal okay .. i'll do my best ! jyeahhhhhh ..


k bai !


p/s : abiey ! cpt lah g amek hp tu kt kdai .. tyme2 cenggini lah hp tu nk rosak .. dh mintk bru tu .. beli je lah .. kn asyukkkk ! hahaha .. missyoufuckingdamnfreaking u know !! cpt2 lah elok kn hp yg rosak tu taok !! iloveyoupablast machaaa :)
By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)