Monday, 10 October 2011

6 days to go :'(

assalamualaikum ..


okay guys .. how r u ? msty lah sihat walafiat kn ? haha .. memandangkan skrg ni aq ad mse terluang aq pon gatal nk update entry .. #ceh ayt aq xd lg skema ke kn .. hahah .. kaw kesah ? peduli hape aq kn .. eh eh apasal biadab sgt kaw ni deesya ? oh okay .. maaf kawankawan .. terlebeh sudah ni .. harap di ampun ~ :) gile lah dh smggu lbeh aq moody mcm ntah pehape hri ni tetibe pulak bole hepy kn ? ofc lah bole .. tekanan pulak aq bile nk fikir kn probs 24 hours ryte ? so watlek suda .. 


okay done dgn intro yg xd kne mengene gn entry hari ni okay ..


okay title entry aq mcm nk bajet buat cite sedeh korea pulak lah kn .. hahha .. bkn ape .. nk cite lah kn .. yg sbenanye 6 days to go tu act aq dh nk final exam lah .. start from 17,18,19,20 & 24th oct 2011 aq dh start paper .. walllawehhh ! seram ni ! sumpah aq cuak tahap babun .. final exam weyh !!! igt deesya 80% carry mark kaw nk kne target tu ! knp lah byk sgt ? hoho .. :( sedeh ni mcm x dpt nk target jak sem ni .. 


btw lah kn .. td aq dpt good news tw .. nk tau x ? xnk tau sudah lah ! kesah lak aq kn .. hahaha .. okay pg td msok jak klas lect aq pggil aq gn mbe aq laki sorg ni .. then jmpe lah die .. lect pon ad lah bg 1 surat yg berikat gn tali .. ala yg mcm bru dpt sijil konvo tu kn .. tp kcik jak la .. okay aq pon tyme tu nervous+takot+cuak+hepy+excited dgn muke innocent bukak lah kertas tu .. tau x aq dpt anugerah lah ! hohohohoho ! hepy gile aq ... tau x anugerah ape ? BEST STUDENT AWARD 2011 .. ha kaw hado ke kn ? tau x ni kali ke-2 aq dpt award ni tw .. 


so hopefully final ni aq dpt buat yg terbaek+terhebat .. sbb aq nk anugerah dekan utk kali ke-3 .. korg pon doa2 kn lah biya aq sng jwb exm nty ..  n i really2 hope nobody make me stress okay .. cukop lah stress seminggu hari tu .. lps tu dh bole cuti sem .. then maw balik !! ohyeahhhh ! x saba nk balik ! :) ape2 pon exm 1st okay deesya .. haha .. wish me luck peeps ! may allah bless u all .. amin ~ :)


p/s : abiey ! imissyoubadly lah abiey ! where u hve been ha ? no calling no texting ? ni nk mrh ni .. hahaha .. its okay .. maybe xd kdit kn ? or bz ryte .. nvm .. aciey fhm okay .. tp jgn lah bz lame2 aciey dh rndu tahap dewa kt abiey ni !!! iloveyoufuckingdamdamnmuch abiey bushukkkkkk ! :)
By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)