Saturday, 8 October 2011

depan org mmg aq bole senyum .. tapi dlm hati ??

assalamualaikum ..


happy saturday peeps ! hve a nice weekend .. okay hari ni aq xnk wt intro pepanjang sbb not in mood ryte now ! knp xd mood ? here we start .. oryte .. seriously idk y mggu ni sgt2 lah menyakit kn hati .. buat tu slh .. buat ni kne mrh .. nk2 pulak aq ni jenis cengeng .. so meleleh lah kalo kne mrh kn ..


1st thing yg aq kne mrh mggu ni sbb HTC Sense aq rosak masok air tyme hujan .. so comfirm2 dpt maki hamun daddy kesayangan aq .. okay xpe .. aq dngr je lah maki hamun tu kn .. okay slh aq sbb xperasan hp kne ujn kn .. tp lps tu mkn hati lah kn .. merajok mungkin ..  xkesah lah ofc lah kne mrh kn kalo org dh bg then x reti nk jge elok2 kn .. pdan muke aq ..   -.-


2nd thing .. bkn aq kne mrh tp aq yg mrh some1 yg btol2 annoying .. okay dh lme aq x pnh mrh org cm ne aq mrh org tu .. kesabaran aq pon ad limit .. tmbh2 pulak gn mood yg x bp nk okay mggu ni .. mmg sume org kne saket kn ati aq ke ? korg dpt ape buat aq cm tu ? nvm .. as long as u hepy okay ! jgn sesekali buat aq mrh sbb aq ni pedendam .. so jgn mrh aq kalo lps ni aq buat yg bkn2 kt kaw okay ?


3rd thing .. ni yg pling aq saket hati .. lappy aq kne virus ! wattafakkkkk lah kn ! lappy aq bru je elok lps repair hari tu sbb virus jugak .. aq mmg suke org bg link yg ad virus kn .. byk pulak duet bapak aq nk hntr repair lappy ni smggu skali .. dh pulak tu di slh kn lappy aq xd anti-virus .. k fine .. slh lappy aq ! lps ni mmg aq xnk follow blog sesape dh .. lntk korg lah nk ckp aq ape pon kn .. sbb virus tu lah aq kne maki hamun lg sekali gn daddy aq tahu ! smpai kn ddy aq kate " sya cmpk je lah lappy tu dlm tong sampah ! " .. sentap aq weyh ! seriously aq mmg rse nk menjerit nk menanges smpai kering air mate ni tahu ! saket ati+mrh+sedeh .. :'(


that mean for sure lappy aq xkn elok smpai ke sudah .. so aq kne carik duet nk g btol kn balik lappy aq tu .. tahniah la kt sapesape yg dh berjaye rosak kn lappy aq okay ! may god bless u .. aq x tuduh sapesape pon so jgn ad yg nk terase sgt lah .. kalo x slh knp nk terase kn ? so pndai lah fkir .. msing2 dh besar pnjg kn ? ad otak fikir lah sndri ..


k bai !
By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)