Sunday, 1 January 2012

♥ welcome aboard twentytwelve !

Assalamualaikum ,,
#m00d : tgh mkn biskut 0re0+susu nyummy ! hahah

aiyarkkk ! suda lama gua x update ceghita2 h0t gitu ,, hahah ,, bytheway g00dbye twentyeleven n welc0me twentytwelve ,, So bug off and don't annoying me for the next 12month guys ,, heee ,,  0kay setelah sekian lamenye mniggal kn bel0g ni yg dh bersawang berkeladak dan yg same wktu dgn nye ,, hari ni hari 1st dlm ta0n 2012 yg jugak merupakan hari ahad 0fc gua nk update sume ceghita2 ta0n lepas i mean after 19th dec 2011 last entry utk ta0n lepas tu kn ,, msty k0rg nk tnye knp gua x update ceghita2 after 19th dec tu kn ? #ad ke 0rg nk tnye kn ? 0kay deesya perah santan lbeh ! -,-`

meh cni rmai2 dgr ape yg deesya nk bg tau ni ,, act bkn sengaje 0kay gua xnk update ceghita2 ape bagai tu ,, gua xbuat tu sume sbb 1st lappy gua pecah then ceman0 nk buat jadah tu sume kn ? 2nd gua xdak mase ! ha kn bz mcm menteri gua ni kn ,, s0 mmg xdak mase nk buat jadah tu sume ,, 3rd lately ni gua tersangat r malas nk menaip ,, s0 k0rg msty r tau kn cemane jd nye kal0 dh kne penyakit M tu ,, hahah ,, act the fact is penyakit M tu mmg xd ubat 0kay ! hahaha ,,

s0 ceghita b0ut new year ni kn ,, k0rg sume samb0t new year kt mane ? bukit bintang ? KLCC ? pavili0n ? dgn sape ? bf/gf ? kawan2 ? family ? 0kay thats n0t imp0rtant t0 me ,, harhar ! deesya ? f0rsure r smlm samb0t kt atas katil dgn bantal busuk n bebear2 kite ! hahaha ,, sy0k meyh ! duit p0n save tenage lg r save kn ,, ha sape yg samb0t cm deesya gimme five 0kay ! hahaha ,, act x baek kite as 0rg islam sambut new year 0kay ,, s0 fikir2 lah mane baek mane buruk ye kawan2 ,, gua sbg 0rg sesame islam jz mengingat kn k0rg je ,, its up t0 u all weither nk terime atau tidak 0kay ,,

ni deesya nk jugak r tnye k0rg sume ,, azam k0rg utk ta0n baru ni ,, sume d0k seb0k tnye azam azam azam kn ,, azam deesya ta0n ni ? 1st nk kurang kan eg0 yg tggi mcm everest ni ,, insyallah ,, 2nd nk stdy hard ,, i wanna make my fmily pr0ud 0f me ,, i wanna get DEKAN again ,, pray f0r me yaa guys ,, amin ,, 3rd h0pe relay keluarga makin stabil, rapat antara satu sama lain, sangat friendly, sporting, baik, dan happening ,, 4th nk abes kn sume azam thn lps yg bl0m settle lg ,, 5th nk cube jd yg terbaek utk sume 0rg ,, ha mcm byk r pulak azam kn ,, stakat ni tu je r yg paling penting ,, s0 h0w b0ut u all ? h0pe i get all that i want it ,, amin ,,

not to be too excited bout it.
just to give my shout outs to you guys out there,
Happy New Year.
yeah i know it's a bit cliche.
but who cares.
haha.
thank you all.
thank you.
god bless.
amin.
kenang daku dalam doa-doamu.

L0ts 0f l0ve,
DeeSya `Javier ♥

By : Deesya Javier's

4 comments:

♂ epyfiQah aLzikry ™ ♀ said...

happy new year and happy twenty y/o . haha

DeeSya 'Javier said...

jyeahhhh ,, HNY ,, g0sh ! wc t0 2-series :D

N'epyfiQah aLzikry said...

haha . okayy babes . kita da masuk 20 tahun kayy . u believe it ?? hahaa

DeeSya 'Javier said...

langsong x okay!hahahha

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)