Monday, 19 December 2011

quit w0rk c0nt studies ! jyeahhh :)




Assalamualaikum ,,

hallamek !! sedar x sedar lah kn rupe nye dh 4 belas hari deesya x update entry kn ,, rindu sgt2 0kay ! ni sume gare2 hilang f0n punye pasal ,, after that incident , 1 week straight deesya kje full time ,, sbb nk hilang kn kenangan gn f0n yg hilang tu ,, but ,, mate sembap+bengkak+merah sbb x ckup td0 ,, padan muke deesya kn ? hehh -,- wateva 0kay , awak kesah ? xkn ? then 0kay !

0kay2 here we g0 ,, keep quiet plz ,, #jz kiddin` :) 0ryte ,, act sabtu yg lepas hari tu kn ,, that mean last week r kn ,, tu kire last day deesya kje gn uncle deesya kt pavi tu , 0fc la if nk quit kje tu msty r sedeh ryte ? but at the same tyme im happy 0kay ! haha ,, y ? sbb xd r nk kne keje lg , td0 lmbt , balik lmbt , mkn x tentu mase ,, kn ? anyway this is amazing experience i ever had in the w0rld u kn0w ! idk h0w t0 say but what cn i tell u guys if i x kje gn uncle , i xtahu ape tu SABAR ,, dgn mane perangai2 yg kurang ajar pak2 arab , 0mputih yg gatal+mengenyam ,, byk lg haihhh ! if nk list nty mmg x terbace r kn ,, mmg byk sgt attitude2 pelik manusie kt dunie ni ,, laen 0rg laen ragam ryte ? that is y i ckp tu sume mmg sgt2 mencabar kesabaran diri n m0st imp0rtant thing is IMAN 0kay ,, if kurang beriman i rase mmg dh b0le gad0h r tu kn ? hahah ,, s0 skrg limit kesabaran deesya dh meningkat 0kay ! cewahhhh ! hahah ,, bytheway ,, i wanna say a big thanks t0 manager , c0-manager , manager 0n duty , chief cashier , ass chief cashier , 0n helper chief cashier , all head department , all supervis0r department n all staff ,, thanks sbb dh ajar deesya mcm2 keje yg agk pelik deesya x penah buat bef0re this ,, dr kje dlm 0ffice smpai lah kje memunggah st0k kt belakang ,, #k0rg igt deesya xb0le buat kje 0rg laki ke ? b0le tau ! :) haha ,,

nk cite byk hal keje p0n x b0le jugak ,, ni nk cite hal hari ni ,, td g rgister sem baru ,, `sem baru , azam baru , baju baru , kasut baru , sume nk baru !` hahah ,, tu trademark bru utk sem 4 ni ,, well semenjak dpt p0inter 4 flat kn ,, tu yg ter0ver ckit ,, sume nye nk baru ,, kaw ade ? xd diam 0kay ! :) schedule n0t bad r ,, but mcm pack n struggle r pulak ,, byk heavy subject w0ahhh ! ha kn ! baru sedar kn yg skrg ni rupenye dh sem 4 ,, mmg byk r heavy subject nye ! 0kay mmg suke ! hehh -,- act r kn , x ser0n0k 0h start sem tgh2 bulan 12 ni ,, mcm pelik p0n ad ,, knp r x buat bulan 1 je kn ? bru r ad feeling ckit ,, hahah ,, cerewet gile deesya ni kn ,, kaw kesah ? haha ,,

0kay ,, n0w tired damn much ! wanna rest a l0t babes ! hee ,,
see ya in my next entry ! watch 0ut guys !
k bai !

By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)