Wednesday, 18 January 2012

No Title Description

Assalamualaikum..

hola kwn2 bloggers! yaw2 lame sudah bha aq ndak update stories .. haha .. #sabahan kejap! :) hihi .. sory lah kwn2 .. sy tersangat amat lah buzy nye pn .. haha .. eh korang2 ! ape cite ha? dh kawen? dh tunang? dpt boyfie/girlfie baru? eh watever it is hope yalls happy 2 selalu okay? anyway jgn hepy2 sgt .. dlm hepy msty ad sdeh ryte? i nk ucap takziah to my lovely bff (Raudhah Imany) n her family .. sory lmbt tahu hal ni .. act on that day incident i've sumthin' important to do n mlm bru i dpt tau.. n ofc i pn sdeh bile bce blog irfan #di pagi ahad yg indah nie,memberikn 1 kejutan...1 musibah kebakaran yang telah berlaku 2 adk beradik telah meninggal dunia akibat rentung dalam kebakaran tersebut. marilah kita bersama-sama sedekahkan Al-fatihah.. semoga roh mereka di cucuri rahmat dan ditempatkan dikalangan orang yang beriman...amin# seriusly i menanges mse bce blog irfan tu.. n mlm tu jugak i tpon u,u diam xckp2 ape2 lngsong.. i tau u menangis time tu.. xpe i fhm prasaan u cemane.. u kne kutip tulang2 arwah satu per satu.. i nk u saba okay.. everything happen for reasons.. u doa byk2 utk arwah.. jgn menangis lg.. redha dgn ape yg dh Allah tentukan.. iloveyoutillmylastbreathbabygirl .. be strong.. n yalls bloggers mintak tlg sedekah kn Al-Fatihah utk arwah .. may Allah bless yalls~ AMIN.. *mate berkace2 tahan sedeh :')

oryte.. tenang kn keadaan.. rilex tarik nafas dlam2.. okay dh.. act i xtau nk wt title ape hri ni pnye post.. so mcm kt atas tu lah ceghite nye kn.. dgn gne kuase veto yg ad, ske hati i lah nk buat title ape pn kn? hahah.. back to real story.. act i mmg bz gile lah taon 2012 ni.. dh lah sem ni short-sem.. byk cuti pulak tu.. TAPI pling suke byk sgt hw,assgnmnt,report n project.. bile skali fkir xnk bt pn ad.. tp tu sume carry mark nk pass exm n for sure lah utk dekan.. nk xnk kne jgak buat.. gagah kn diri jugak lah.. even penyakit M dh tahap kritikal.. x kesah lah kn.. yg pling xtahan lect yg i ling takot kt fakulti tu,lect tu lah yg slalu aim i dlm klas.. everything tasks she give on my responsibility.. oh god! terketar2 kaki ni bile tgok muke singe lect tu.. hahha.. tu cite pasal jdual bile dh strt kuliah ni.. ckp psal jdual ni kn,masyaAllah sgt2 lah xske dgn jdual sem ni.. bile dh pg,subuh lah sgt.. bile tghri,panas terok mcm mmbkar kulit.. bile ptg,time org blik khje pulak tu.. mmg jammed lah blik.. mak haihhh.. naseb badan~

sbg pnutup ceghite entry kali ni.. nk bg tau yalls yg after CNY i got my mid-term examination.. x cye pulak bru start kuliah dh kne exam? terime je lah kn.. yg pnting stdy smart.. so that mmg xd mse lah nk onl bagai.. ni pn dh jarang onl ape lg lah time2 genting nk ujong2 sem ni .. okay perubahan positif utk taon ni sbb jarang onl .. hahha.. hope boleh dpt dekan lg sem ni.. tp cm xd harapan pn ad sbb ape yg blaja almost 1 mnth ni mcm xmsok ape2 dlm kpale lngsong.. boleh x? haha.. ape2 pn pray the best for me.. wish me luck.. God bless~

p/s:mcm2 bnde jd awal2 tahun ni xkire lah yg baik/buruk.. lpas 1 mslh,1 mslh dtg lg.. slalu pesan kt diri sndri setiap bnde buruk yg jd kt kite msty ad byk bnde baik akn terjadi.. so DeeSya sabar.. peduli kn ape org nk kate.. whatever i do it jz only between me,my fmily n Allah knows..


sincerely writing,
DeeSya 'Javier


By : Deesya Javier's

2 comments:

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

takziah buat dia sekeluarga hunn .

DeeSya 'Javier said...

tq syg..btw fb aq kna hack..xbole bukak dh :'(

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)