Monday, 22 August 2011

xd idea nk wt title ape :p

Assalamualaikum ..


hey peeps ! selamat dh sume nye iftar kn .. alhamdulillah .. kenyang yg tramat sgt lah pulak hari ni kn .. mane x nye .. dpt mkn ambuyat wokkk !! x tau ? dh bole google search skrg oke .. hahaha .. dpt pulak dgn laok2 yg sedap lg meletopsss kn .. perghhhh ~ paling penting ad mihun tom yam oke .. sedap sesangat ! so cmfirm perot pon dh overload kn .. bile dh overload mate ni dh makin ssh nk bukak la pulak kn .. ngntok ! heehh perlu ke kn ? -.- watever !


oryte .. i pon dh ketandusan idea .. smpai x tau nk wt title ap dh kn .. so dgn ini sy menggune kn kuase veto sy utk bercerite ape pon yg sy suke oke ? #ayat aq mcm mintak pelempang maot ! haha .. nvm .. ni nk cite lah kn .. kalo xnk tau dh bole click simbol (x) yg kt ats sblh kanan ujong sekali tu ye .. tq .. so td mmg 2nd tyme dlm sem ni i pegi kuliah pkai bju kurung .. #damn pnas gile ! kelas kaw jah .. hahah .. selame ni asyk pkai jeans je ari isnin sbb ad praktikal .. kn .. so mse klas yg agk pg bute tu kitorg sume dpt rsult paper aviation economics .. ALHAMDULILLAH ~ i dpt full mark lah ! 40/40 gitu kaw ! haha .. x sia2 lah kn 2 hari i dok hadap buku menghapal menatang tu sume kn .. i nk tegas kn kt cni .. tahniah la dkat mmbe2 klas i yg bwak toyol tyme exm tu .. sbb korg sume dpt failed ! takziah ye .. #len kali exm perah otak tu abes2 bkn bwak toyol msok exm hall oke .. kesian ! :) #jahat aq .. kesah ? 


nk cite ary ni punye exam pulak .. astaga !! tyme weekend bile bukak bku nk stdy msty ad mcm2 gangguan fizikal dan mental .. korg jgn fikir laen oke ! so smpai lah pg td bru i trhegeh2 nk bukak bku hafal sume tu .. mmg terbaek i dpt hafal sume tu dlm mse 40 minutes je ! amazing ! haha .. masok dlm bakol sndri kaw ! :) dlm byk2 paper lah kn .. kitorg 1 kelas sume takot gn paper acc& finance .. sbb susah yg tramat lah sgt ! hamekaw kn .. heee .. so td serius soklan mmg ckit .. TAPI .. ssh gile babas ! i pon men hentam je lah ape yg ptot .. bile dh abes mse tu kitorg pon dok kecoh2 lah tnye ape jwpn pling last skali kn .. so mcm2 jwpn lah ad .. lpas ni tggal tggu rsult je lah oke ! #takot+cuak+gelabah !


nk di tokok tmbh kn cite nye .. i skrg tgh saket mate ! gile btol tyme2 dh nk dkat rye lah dtg musim saket mate pulak kn ..  nk2 pulak skang ni tgh exam kn .. so mmg i xnk amek mc lah .. mls nk kne amek paper sorg2 nty .. td pon pegi klas dh serupe mcm lanun pkai bju kurung .. -.-' pelik kn ? kaw hado ? hahaha .. bile jln pon mcm org mabok sbb i rse mcm i jz gune sblh mate je .. adoiiii .. peningpening ! turun tgge je asyk trsadung .. ape lg kalo naek tgge kn .. kesian lah ! hope few days ni oke lah .. x larat dh nk tnggong .. hehhhh !


since tggal bp hari je dh nk rye ni kn .. so nk amek mood rye i pon dnga lah lgu2 rye kn .. sentap mak nokkk bile dnga lgu2 rye ni kn .. haishhh .. xpe lah .. tahan je la oke .. nk fkir rye sgt pon xbole lah .. sbb mood exm blom abes lg .. sbb rbu ni bru abes paper oke .. sblom exam tu pulak ad presentation .. so lpas abes exm i tross nk pegi ____________ teeettttttttttt ! secreto de amor ! hahaha :) kalo nk tau pndai2 lah text utk btnye kn jwpn pd soklan tu oke .. hehoheho !


memandang kn i pon dh menggebang ntah pehape dh ni .. xd motif lngsong kn .. hahah .. btw la kn .. i jz nk bg tau sumthin kt u all ni .. skrg ni i tgh jelez oke ! jelez gn sape ? ad la gn sorg budak ni .. awk sy jelez lah awk sbb awk dh ____________ tttuuuutttttt ! heeehhhh ! byk rhsie lah kaw ni minah ! i punye suke lah kn .. haha .. kalo awk rse2 sy ckp psal awk kn .. sudi2 lah awk buat ape yg ptot tw awk .. i'll wait .. cececeh .. ayt i mcm haram dh kn .. 


i rse mcm i dh cite mcm2 lah pulak mlm ni kn .. so nk stop lah ! bosan jugak nk taip pepanjang ni kn .. jari pon dh letih nk wt senaman malam2 .. sbb ni tyme tdo ! hahah .. mate pon dh mcm ape dh ni .. bantal busuk pon dh memanggil2 .. so tggu ape lg .. tros tdo lah lpas ni kn .. mintak2 lah esok klas xd ! amin ~ last week lect game kitorg kn .. so esok hari pembalasan ! ngehngehngeh ! :) esok miss pulak kne game gn kitorg oke .. ajar lah whiteboard gn screen projector tu sorg2 oke ! jgn marah nty cpt tua miss .. haha .. #jahat btol ni .. bkn slalu .. :) nty mintk maaf lah kn .. chill miss !


nway thnx to my new 4lower .. i'll 4low u back peeps ! :)


 k bai !
By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)