Saturday, 27 August 2011

3 days left to go

Assalamualaikum ..


morning peeps ! hohoh .. dh nk rye lah weyh .. #semangat gile bangang lak aq ni kn .. hahah .. nvm .. tmbh tolak tggal lg lbeh kurang 3 hari lg nk rye .. dkat pesbuk , blog , tweeter , formspring dan sebagainye sume org dok heboh cite pasal rye .. asyk ckp pasal rye je ye korg ni .. nk tnye ni .. puase pnoh x ? haahaha .. soklan cepumas pulak kn .. ofc msty rmai x pnoh ni .. haaha .. so kalo x pnoh xbole nk rye lebih2 lah kn .. heee .. kidding meyh ☺


oke .. smlm aq x g klas oke .. sbb ape ? lpas saho tros tdo .. so mmg tbabas lah kn .. sedar2 je tgok jam dh kul 10.30 am .. 10.30 am jugak lah tyme klas abes .. bgos nye kaw kn deesya ! dh la last klas .. aduiiii .. padan muke aq ! haha .. xpelah .. nk di jadikan crite nye .. smlm kitorg 1 fmily sume cat uma .. gile pnat nk mmpos ! tp aq still puase jugak oke .. #perlu ke nk mention kn .. -.-' hahah .. ofc lah perlu !☺ nk tau x uma kite color ape ? color kelabu lah awak ! heee .. sy mmg suke color kelabu .. so dgn bilik2 sy lah jd kelabu .. heee .. kaw hado ?? xdo kn ? hahah ..  oryte sbb dh pnat cat uma .. so tyme buke tu bibik jz masak nasik goreng gn cekodok udang je ..  walawehhh ! aq mkn cekodok babe ! haha .. sbb sume xd selere nk mkn .. maklumlah dh ujong2 puase ni mmg x tw dh nk mkn ape .. mkn je lah ape yg ad kn .. alhamdulillah kenyang jugak .. sedapsedap ☺


then lpas buke tu kmas2 la ape lg kn .. sbb nk wt kueh rye lah awokk .. hahah .. semesti nye kueh wajib kayyy .. CORNFLAKES CHOCOLATE !! ☺ #coklat di hati ku .. heee .. mule2 excited gile nk buat .. lg byk msok dlm mulut dr isi dlm bekas ape tah nme tu .. x tau lah nme menatang tu kn .. hahaha .. pling kelakar buat smpai tertidor kaw ! mmg kelas lah kn ! hahah .. mmg lawak .. byk mkn dr tlg .. btw thnx kt bibik yg dh tolong buat kn cornflakes coklat tu .. dlu if arwah mmy ad msty arwah mmy yg buat kn .. :( #emo plak dh kn ..  xmawxmaw .. bnjir kang .. rilex deesya .. jgn nk start .. huhhhhh -.-


act lah kn .. aq x beli ape pon lg brg2 rye utk diri aq sndri .. maklumlah .. org bru lpas exam kn .. mmg cenggini lah rupenye .. but seriously aq mmg xd mood lngsong nk shopping .. x tw lah knp .. kalo x shopping pon xpe la kot .. bole recycle brg2 yg ad kn .. xd lah mmbazir kn .. #cm tu lah care haji bakhil nk saving duet ☺ .. bkn nk saving ke ape .. tp mls nk keluar sbenanye .. bsesak2 ape bagai kn .. mmg kelemahan aq btol .. so ary ni xd mood nk keluar .. insyaallah besok baru kua gn kwn2 aq .. n bole iftar samesame .. heee .. ☺


nk cite byk pon x bole .. sbb ari ni punye mission kne kemas uma , tukar langsir bru , tukar sarong sofa dan tukar segala2nye lah sng cite kn .. hahah .. esok dh bole nk enjoy kt luar kn .. ☺ btw .. utk intro awal2 ni .. sy DEESYA 'JAVIER (yg tau nme sbenar aq diam2 sudah!) ingin memintak maaf dr ujong rmbot smpai ujong kaki .. yg mane sy pon manusia biase yg selalu buat salah silap samada secare sengaje atau pon x sengaje .. kalo ad termarah termaki tertinggi suare terkutuk tercarot termengate belakang dan yg sewaktu dgn nye maaf di pinta dr sudut hati yg dlm .. bkn niat utk menyakiti sesiape .. 

►Untuk orang yang MENYAYANGI ku:
♥Thnx sbb buat aku menjadi orang yang begitu sempurna..

►Untuk orang yang pernah MENYAKITI ku:
♥Thnx sbb ajar aku erti kesabaran dan semoga kamu tidak akan pernah merasakan sakit yang aku rasakan..

►Untuk orang yang pernah AKU SAKITI:
♥maafkanlah kekhilafan aku .. aku hanyalah manusia yang jauh dari kesempurnaan..

►Untuk SAHABATku:
♥mungkin kita memiliki banyak perbezaan , namun x dapat dinafikan lagi kalau aku sangat memerlukan korg..

►Untuk orang yang pernah MENCINTAI ku:
♥Thnx sbb memberi warna-warna cinta dalam kehidupan aku..

Minal aidzin wal faidzin
Mohon maaf zahir & batin ☺ ☺


By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)