Tuesday, 7 June 2011

aq mmg suke ape yg korang buat hari ni !! TERIMA KASIH

sumpah la hari ni aq SAKET HATI + BENGANG + GERAM !!
 eh kau 2 org ni mmg suke kn buat aq cmni ?! suke nk wt aq nanges !!
 suke wt aq serba slh .. DILEMMA aq korg wt tau x ?!!
mane la korg nk tau kn .. korg tau nk wt aq serba slh je kn ..
korg nk tau x aq x bole nk puas kn aty korg ..
bile aq lyn sorg ni .. sorg 2 pulak jelez .. bile lyn sorg tu .. sorg ni pulak kate xnk ggu ..
grrrrr ... bole gile aq cm ni tau x ?!
yg kau sorg ni .. jelez pon agk2 doh .. bkn men lg kau wt aq saket aty kn ..
mmg kau ske kn wt cm 2 kt aq .. kau ckp ikot sdap kau je ..
kau bkn nk tnye dlu ke ape ke .. ni kau men tduh je aq kn !!
kau tau x aku saket aty ? bengang gile kau tau x ?! pstu kau bole plak mintak maaf cm 2 je kn ..
nseb baek la aq ni hati tisu tau .. ad jgak maaf utk kau .. kalo x .. go to hell la !!
agk2 kau kalo aq x maaf kn kau ape jd ek ?? grrrr !!
 nseb baek aq syg kau ketadketad tau !!
yg kau sorg lg ni .. x habes2 nk tacing gn aq kn .. 
bile kau tau aq ad bf kau xnk kwn gn aq kn ?? dose ke nk kwn gn sum1 yg dh ad bf/gf ni ??
kwn je kot .. bkn nye couple pon kn .. kalo ko xnk kwn gn aq ko ckp je doh .. 
xpyh ko nk crik alasan xnk kwn gn aq .. aq x kesah pon .. 
sape je la aq yg nk jd kwn kau kn .. xlayak pon ..
aq tau aq ni xd la baek sgt kn .. tp jgn wt cmni doh ..
aq manusie .. aq bkn ptong yg xd prasaan tau ..
dh byk kali aq ckp kt kau kn .. yg die x kesah pon kite kwn ..
 bile aq ckp cm 2 kau kate aq tipu kau .. 
sbb kau x suke org tipu kau kn .. aq pon x suke .. bkn kau sorg je tau ..
yela kau mrh aq psal smlm kn .. smpai ari ni la kau mrh aq ..
aq dh mntak sory kn psal smlm ..
aq pening gile vavi .. kalah pulak vavi nk pning ..
smlm  mmg aq x lyn sape2 sbb aq tros tdo lpas mkn ubt oke ..
suke aty kau la kalo xnk kwn gn aq lg .. aq bkn bole pkse org soh kwn gn aq kn ..
aq hrap kau dpt kwn yg lg baek dr aq ..
aq xbole nk jd BFF kau lg sbb kau dh xnk kwn aq kn ..
sory kalo aq ad wt kau sket aty ke wt kau mrh ke .. sorry sgt oke ..
aq x sengaje pon nk wt cm tu ..
hope kau hepy lpas ni .. jgn nk sdeh2 lg ..
kalo kau teringat kt aku , kau dgr la lgu CINTA KITA 2 oke ..
if kau nk carik aq kau tau kn cmne nk carik ..
aq tggu oke ..
aq syg kau ketadketad oke ..







By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)