Friday, 9 March 2012

who are you to judge people??

Assalamualaikum..

kadang-kadang tak faham dgn cara pemikiran segelintir umat manusia..suka assume macam-macam..tapi tak apa..itu norma dlm kehidupan saban hari..semua org ada prinsip diri..okay REPEAT semua orang *TakeNote..as a human being,im a normal person nor an unextraordinary people..for me what u give u get back..so mana ada org dlm dunia yg tak buat salah..kalau dh namanya manusia mmg tak lari dr buat salah..but then,manusia ni mmg suka assume macam-macam..as what who i am,i'm okay with all that..condemn as much as u can..cuz i believe once u get tired u'll shut ur mouth..whatever i do nor i did,i've my own reasons..i ada sebab knp tak nak cerita dgn org..siapa yg betul-betul knl je tahu apa yg i buat and knp i buat mcm tu..the awkward moment bila i di perbodohkan and terasa bodoh bila tak tahu diri diperbodohkan..tu lah namanya dugaan..ape pun dugaan yg dtg tu adalah dr kesilapan yg pernah kita buat dulu..so i'll sincere accept that..i got the lesson from my mistakes..and what i give i get back..learn to be more better then before..i've learned..

TakeNote:word of mouth can make u suffer..so behave ur word..
*As I live in the world not to entertain everyone..
Sincere, 
 the one who got the lessons.

By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)