Sunday, 6 November 2011

memang dah bole jadi nepal

assalamualaikum ..


salam aidiladha to all muslim n for sure for all bloggers (mood : sedeh dgr takbir) .. alhamdulillah dpt smbut rye haji lg tahun ni .. pd pkcik , makcik , atok , nenek n especially for my granny yg tgh buat haji tu hope dpt buat haji yg mabrur n slmt balik dgn slmt .. amin ~


okay .. act mmg tgh pnat sesangat yg teramat lah sgt .. well asyk kne kje shift ptg n full je .. pegi ptg balik tgh mlm bute .. eh mmg suke lah tu kn .. xkesah lah .. dh mcm nepal pon ad jugak ni .. mane x nye .. sabtu ahad pon kne keje .. ni pulak esok nk rye kn .. esok ? eh hari ni la kn .. ha pon still kne kje jugak .. org laen sume tgh sebok kemas uma lah masak lah .. syok lah kn .. xpyh nk jd nepal cm kite ni ha .. :(


but its okay lah .. gaji pon triple .. dpt lah jugak nk sare diri yg serba kekurangan ni .. btw ni lah 1st tyme x dpt nk g shopping sesame kt pasar pg gn fmily , kemas umah gn bibik , masak rmai2 kt dapo , bersih kn 1 uma yg pnoh gn habok tu , keluarkn pinggan mangkok yg dlm cabinet yg dh bole jd perhiasan berkurun lamenye x keluar dr cabinet .. hadoii .. terase btol lah .. ni bru rye haji .. xpe la smbot rye haji gn guard2 nepal kt pavilion tu pon jd lah .. dpt jugak smbot kn .. hahaha ..


so mood pon x bp nk okay skang ni .. otak serabot kepale tension rase cm nk hentak kt dinding pon ad .. so smpai cni je kot nk cite entry pasal nepal ni .. ni kot entry pling pendek yg pnah tercipte .. agak nye lah .. xkesah lah .. so have a nice eid guys .. huntong lah kn sume dpt tgok lembu kne korban bagai .. kite ni jd nepal je mmpu .. hahah ..


k bai !
By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)