Sunday, 20 November 2011

20 11 20 11

assalamualaikum ..


hallamekkkkk ! seminggu beb gua x update entry ! haha .. apahal lak bajet nk gempak je ni kn .. xd lah gempak mane pon kalo update entry pn gune pc zaman batu ni .. astaghfirullahalazim x reti bersyukur lah kaw ni deesya .. kire bagos lah ad jugak menatang yg bole nk update entry belog yg dh bersawang berkeladak bagai ni ha .. alhamdulillah .. :) haha sengaje je wt intro yg x lawak ni ha .. #tu pon nk kecoh kn ? haha .. okay done !


okay sedar x sedar lah jugak kn rupe nye dh dua puluh hari bulan sebelas tahun dua ribu sebelas lah kan .. mesty ad yg nikah lah tunang lah ape bagai kn .. sweet jek kn .. btw .. cantik ke tarikh tu ? #11 11 11 pn kate tu tarikh cntik .. ofc lah cntik tarikh tu tp bole jd x cntik jugak kalo xd jd ape2 yg menarik time tarikh tu kn ? mcm tuan tanah ni jugak lah .. hari ni kne kje pg pulak kn #terase diri ni mcm nepal sbb sbtu ahd pn kne keje haha .. so redha je lah nk wt cemane kn .. so tyme pg yg agak bute dan rmai org tgh membute lg dh smpai kt tmpt kje .. hadoi ntah knp malang nye lah hari ni dgn mane kaki saket , badmood tetibe yg paling x bole tahan saket pinggang sbb terlanggar bucu meja kabinet .. tuhan je lah tahu saket die cemane kn .. naseb lah labu :( nmpk sgt tarikh hari ni mmg sgt malang ! anyway tu sume cume sekadar tarikh xd kne mengene dgn yg hidup atau pun yg mati okay ? haha .. tetibe pulak kn ? #adesukeadehati,sukahatigualahkan :)


oryte act mmg xd motif pn nk update entry mlm ni .. title pn dh cm cibai .. xd kne mengene pon .. hahah .. kalo ikot kn mmg byk sgt bnde nk cite .. tp kalo cite dlm blog ni mmg smpai ke tulat pon x habes .. so x pyh lah cite .. bkn ad org nk bce pon .. well kite ni bkn nye hotsetap (hot stuff) cm korg sume .. followers smpai beratus2 beribu2 berjuta2 .. bp kerat je lah followers kite ni ha nye pon .. x kesah lah .. bgos jugak kalo x ramai followers ni .. kalo x nty ad je lah yg nk di kritik/kutuk , nk di ckp belakang n etc. .. korg pon ad mulot kn so ckp lah ape korg suke okay .. nk kutuk ? kesah pulak aq ? haha .. korg pon ad hati kn ? so jgn saket hati kalo aq pon buat bnde yg same cmne korg buat okay ? boleh ? fair kn ?  so utk kepuasan hati bersame kite buat je lah hal kite jgn sibok hal org okay .. jgn jge tepi kain org .. :)


so rase nye aq dh menggebang terlalu jauh smpai ke awan .. haha .. so cukop lah smpai sini je pon .. esok pon kne kje .. full pulak tu .. padan muke aq ! huh ! tp xpe lpas ni pon dh nk benti kje .. x sabar ! hahaha .. anyway thnx dkat stalkers2 yg dh memenuh kn shoutbox gua tu okay :) sory kalo x terbalas , x terbace , n sume nye yang x ter .. okay ? hahaha ..


k bai !
By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)