Monday, 19 September 2011

makan hati dgn lecturer :')

assalamualaikum ..

woahhhh .. wadap peeps ? happy monday guys ! so as usual .. hari isnin mmg kne sebok kn diri lah kn .. xkesah lah yg nk keje ke .. yg sekolah n same goes for those yg ad kuliah cm aq ni kn .. #nk jugak tu .. amek lah .. hahah .. aq punye suke okay ? heee :)

lets here we go ! act hari ni mmg lawak okay ..  nk tau knpe ? xnk tau kaw punye pasal .. kesah pulak aq kn .. hahaha .. nk di jd kn cite .. ni kire lbeh kurang mcm kes blas dendam lah jugak .. mne x nye .. last week tyme practical tu bole x lect moody then kitorg yg kne mrh .. mmg kitorg suke lah kn .. damn oke ! dh la tyme nk buat glider tu die cm nk xnk je ajar kn .. bile tnye sume die ye kn je .. bile slh mrh kitorg balik .. kaw x hangen ke kn ? mmg lah bak kate kwn aq .. kitorg ni mmg bahan experiment die ! oke ayt mmg makdal (makan dalam) oke ! kaw mmg x beragak2 ..

xpe .. sbb die dh buat kitorg mkn hati last week .. hari ni mmg hari pembalasan lah kn .. bkn nk jd kurang ajar .. tp nk sedar kn die yg kitorg ni bkn bahan experiment die ! #mrh betol aq ni kn .. hahaha .. so sbb hari ni pon cont buat glider last week kitorg pn dgr je la instruction die kn .. mmg 1 kelas diam seribu bahase xckp lngsong dgn die .. ckp lah kaw sorg2 kt ctu kn .. then bile die suroh siap kn glider kitorg pon buat lah .. tapi yg pling best kitorg buat cincai je .. mmg tangkap muat je lah .. kul 2 start buat kul 3.30 dh siap .. ha kn .. watlek je .. hntr kt die then tros keluar cabot balik uma ..

ha kn bile dh buat cm tu kaw nk ckp ape ? mmg kaw x kn terkate ape2 lah .. konon2 je nk amek hati kitorg sume hari ni kn .. tp mmg x mnjadi oke .. igt kaw senyum smpai telinge pon kitorg nk senyum kt kaw .. sorry ! x di layan ! mmg kitorg buat muke ketat cm tnds trsumbat oke ! igt die je lah bole buat cm tu last week ? kitorg 10 kali bole buat okay ? saket kn hati bile kne cm tu .. merase la kaw ape yg kitorg rse last week .. mmg sengaje kn nk tunjuk kn yg kaw tu berat sebelah ? mmg terserlah sgt lah .. igt kitorg takot ke kalo lect nk g report kt DSA ? sumpah x takot sbb kitorg dlu dh g wt report kt DAA .. sekian okay ~

ssh jugak kn bile ad lect mude ni .. fikir die punye moody je lah ? student punye moody xnk fikir ? mmg mendapat lah kaw .. dh lah part tyme je tp nk good2 pulak .. kesah pulak kitorg kn ? so moral of the story .. jgn lah terlalu hormat kan lecturer anda esp yg blom kawen atau part tyme je sbb bile dorg rse kne hormat mule lah dorg nk pijak kpale student .. so mmg mkn hati lah .. kesah pulak kitorg kaw nk ckp kitorg ni student kurang ajar ? sbb kaw pon 10x10 cm kitorg oke ? :))

oke adik2 kakak2 abang2 makcik2 pakcik2 datok2 datin2 dan yg same wktu dgn nye .. jgn ikot cm cite kt entry ni oke .. bkn nk brsikap kurang ajar tp nk menyedar kn sume org yg kite sume ni setaraf .. xkesah lah kaw lecturer ke ceo ke ape skali pon even pencuci toilet pon .. kite sume same cume yg membeza kn hanye pangkat dan darjat .. maaf kalo ad yg terase hati dgn entry hari ni .. so RESPECT TO GAIN RESPECT oke .. :)

k bai !
By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)