Friday, 9 September 2011

give up n jz go with my flow ..

Assalamualaikum ..

salam kepagian jumaat readers .. morning peeps ! di sebab kn mlm td aq dh tdo terlalu awal .. #maklum lah penat ! so pg ni pon kne lah bgon awal kn .. setelah 3 hari tggal kn belog ni mcm tu sahaje .. maka hari ni aq ad lah entry yg akn di muat naek .. ceh ! apahal ayt aq mcm tu kn ? mcm pelik je .. haha .. bkn ape .. utk berkelakuan lebih sopan .. hehh .. sopan ke kan .. -.- wateva !

oke memandang kan mndi sudah .. kemas bilik sudah .. yg penting mkn pn sudah .. alhamdulillah ~ kenyang sudah sbb menahan lapar dr smlm .. #kes mls nk mkn then tros tdo :) so ape lg .. bnde wajib yg kne buat .. on lappy , i pad n galaxy tab .. #tiada unsur menunjuk2 kt cni .. smlm tyme tgh wt esaimen bole x ttdo then lappy x ter-charge so ape lg kong lah batt lappy aq kn .. xpexpe .. kasi charge dlu same baby lappy .. so update entry gune ape kn ? gune hp lah ! kalo cye dh sah bingai oke .. pkai i pad lah .. galaxy tab pon bole kn .. mane2 pon same je .. oke langsong xd kne mengene gn title ryte ? 4get it ..

lets cont with the title .. ha lgu dlm belog ni pn x bole blah kn .. bkn ape .. sengaje je tukar2 lgu .. well hobi kn .. agk2 kalo dgr tu bole lah jugak nk fen-feeling skjps kn .. hahah .. title hari ni act lah kn .. ad kne mengene gn hati & perasaan lah .. cewahhh ! gile kn aq .. tetibe pulak .. heee .. ha ni msty korg fkir psal bf kn sbb aq ckp hati gn perasaan ? bkn cm tu lah guys .. i mean i dh give up nk mengharap something yg x pasti .. n i jz nk go with my own way ..

it jz bkn sbb bf or wat so ever tu lah .. kwn pon bole jd kn ? so nk ikot kehendak kwn je pon xbole jugak kn .. abes kehendak aq sape nk ikot ? mat cleaner kt office ayh aq lah ? oke .. aq pon mcm korg .. ad hati gn perasaan ryte .. korg bayang kn kalo korg ad kt tmpt aq .. aq nk kne jge hati byk org .. tp hati aq ni ? cmpk dlm lombong je kn .. yela .. selame ni aq je lah yg " SYOK SENDIRI " harap mcm2 dr kaw .. tp kaw tu xd responds langsong kn ..

so since aq dh " DI BUAT TAK TAHU " dgn certain people kn .. aq pon nk buat bnde yg same jugak cmne aq kne .. aq nk tgok ape yg korg2 ni rse kalo aq wt cm tu .. tuhan je lah yg tau mcm mne saket aty selame bp detik , saat , minit , jam , hari , mggu , bulan , tahun n abad ni .. kalo aq bole jge hati kaw knp kaw x bole kn .. balik2 aq jugak yg di salah kn .. oke aq x kesah korg nk salah kn aq .. sbb mmg salah aq kot sbb knal gn org2 mcm ni .. agk saket hati jugak bile tgok korg gn org baru .. xpe .. selagi aq boleh tahan aq tahan .. maybe bnde ni sume kne ambik mse kn .. so mse je yg bole ubah aq ..

lpas ni jgn pulak nk ckp aq sombong lah xnk kwn lah ape bagai sume tu .. sume nye nk aq je yg start kn dlu .. asyk2 aq je .. korg bile ? kurun ke bp bru nk tegor aq dlu ? mmg x kn kalo aq nk tegor korg oke .. org kate mmg ssh kn nk kalah kn ego lelaki .. meh aq nk ckp ckit .. aq pon ad ego n ego aq bole jd same dgn ego lelaki .. sape yg knal aq mmg tau mcm mne ego aq .. n sape yg btol2 knal aq je tau mcm mne perangai sebenar aq .. sbb tu aq x kesah ape yg mulot2 puake nk ckp psal aq ..

agak2 klo bce then terase pulak kn .. ad aq kesah ? serius aq x kesah langsong sbb u deserve it ! lantak lah sape pon nk terase .. aq x mention nme sesape pon kt cni .. agk2 kalo ad kne mengene gn diri sesape pndai2 lah nk wt next step oke ..

k bai !
By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)