Saturday, 16 July 2011

malam NISfU SYA'BAN

Assalammualaikumwarahmatullahhiwabarokatuh .....
hey peeps .. aq ad nk bg tau sumthin ni .. ptg td ddy aq ad bg tau aq sumthin yg bg aq important sgt .. " daddy said :  hari ini hari ke 15 sya'ban, nanti malam adalah 'malam nisfu sya'ban' (tutupnya buku amal). jadi sebelum ditutup, maafkan segala kesalahan sy thdp anda semua.  Rassulullah bersabda : barang siapa mengingatkan kepada sesama insan tentang kedatangan bulan ini, maka api neraka haram baginya,aamiin ya rabbal alamin .. "


oke mlm ni mlm nisfu sya'ban .. so that .. aq nk MINTAK MAAF kt korg sume especially to the reader(s) .. sory if kalo ad entry2 aq yg secare sengaje/tak sengaje ad wt korg terase , marah , saket hati , dan yg sewaktu dgn nye .. hope korg maaf kn lah aq .. xkesah lah korg nk maaf kn aq ke x .. tp seriusly sorry sgt2 kalo aq ad wt salah oke .. 


deesya lpas ni kaw jgn saket kn hati org , buat org marah , buat org terase .. sesungguhnye peluang kedua tidak dtg dua kali .. INSYAALAH ... aq akn berubah mnjadi lbeh baek dr hri2 semalam .. amin .. semoge aq sntiase mndpt rahmat & hidayah MU YA ALLAH .... insyaallah ..


p/s : sesungguh nye ALLAH maha pengampun lg maha pemaaf ..
By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)