Wednesday, 6 July 2011

farewell AWAK dan AWAK :'(

Assalamualaikum .. hey peeps !


whats up guys ? hah ttbe nk hapdate mlm ni yg skrg kalo ikot jam lappy aq skang lapan dua puluh tujuh minit  mlm .. oke ni nk cite ape yg jd kt aq mlm ni .. bkn bnde yg wt aty aq hepy tp yg wt aty aq saket aty nk mmpos ! aq hrap sgt lpas start sem ni aq dh xnk tension+pressure dan yg sewaktu dgn nye .. sumpah lame2 aq bole kne kanser hati then tros jd gile .. kalo bole mintk mmg aq nk cm tu .. lg bgos jd cm tu dr tros saket hati .. mkn dlm lak tu .. kaw kesah pulak kn ?! mmpos same kaw !


AWAK sy mmg suke gile gn pangai awak .. thnx r ape yg awak dh wt td .. sbb sy mmg suke sgt ape yg awk buat tu .. lps 2 bulan awk wt donno kt sy pelik gk la kn ttbe je awk text sy .. igt kn ad ape .. rupenye awk jz nk bg tau ape yg slalu awk ckp sy slame betaon2 tp xpnah yg nk jujur tu kn ? awk kalo bkate2 mmg manis gile kn .. tp ape yg awk ckp tu sume tipu kn ? awk mmg suke kasar gn sy kn ? oke sy trime awk .. btol gk ckp awak kn .. dh aq mcm taik , taik la aq dpt kn .. mmg padan muke aq la ! tp xpe awk .. sy rse ary ni bru sy nmpk yg awk ni jujur .. ari ni je awk dh ckp sume bnde yg baek smpai la yg mcm taik psal pangai sy kn ? thnx awak .. bru sy sedar sy ni cmne .. thnx sbb wt sy sedar .. then awk pn dh wt decision kn .. sy trime awk .. even bnde ni wt sy saket aty utk yg ntah ke bp kali tah kn .. hope psni awk dpt carik some1 yg bole btol2 caring psal awk oke .. hope awk hepy .. btw trime kaseh awk ..


AWAK ni pn sme gk kn ..bile sy ckp psal awak yg kt atas tu je msty awk kate sy x syg kt awk la ape kn .. x kesah la awk nk ckp ape pn .. awk x tau ape yg sy rse slame ni .. sy tsepit kt tgh .. awk laki .. awk yg kt ats tu pn laki .. korg x phm kot ape yg i dh rse slame ni .. thnx awak sbb dh wt sy hepy dlm sbln ni .. mmg naseb sy kn x bole nk hepy lme2 .. ad je yg x kne .. xpela sy trime ape je yg awk pilih .. awk pon dh xnk kt sy lg kn .. maybe yg smlm kite telepon smpai 6 pg tu moment last kite kn .. xpela awk .. awk bole dpt org yg lg baek dr sy .. sy x bole wt awk hepy .. sy ni mmg slalu wt saket aty org je .. sorry awk .. hope psni awk hepy oke..


oke aq pn xnk la sdeh2 sgt even menyaketkn aty aq .. mybe mse yg akn ubah sume ni jd mcm biase kn .. its oke la .. aq trime je ape yg jd .. mmg ssh nk dpt kebahagiaan dlm hidop walaopon skjp.. even aq dpt rse kebahagiaan tu skjp pn dh wt aq hepy .. thnx kt AWAK AWAK yg pnah wt sy hepy oke .. hope lpas ni korg hepy gn some1 yg bole wt korg hepy n caring korg oke .. btw thnx sgt2 oke .. sory sy xbole nk wt korg hepy oke .. korg take care oke ..


nk cite byk nty aq nanges ..
FAREWELL AWAK N AWAK .. :'(
kbai !
By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)