Thursday, 1 November 2012

welcome back!!

Assalamualaikum..
jyeahhhh! lama gila tak kemas2, singgah2, jenguk2 blog ni. habis bersawang :) haha! last update early of July. dgn home page yg dh jd entah apa2. agak pening di situ. btw it seems like my follower getting decrease :'( but its okay. hak masing2. siapa juga yg nk follow blog yg x ter-update, ye tak? hehe. *terasa janggal pulak mcm tak pernah update stories :) *

anyway, welcome back november! my wish for this november, wishes for a happy life, success future and long  live a life. InsyaAllah. Amin. alright, kalau lah nk dicerita kan al kisah hidup sepanjang ketiadaan update stories ni, mmg panjang ceritanya. kalau nk di ringkaskan nanti terus habis ceritanya. okay sengaja bergurau :)

well, act started of July tu dh mmg busy (busy mcm mengalahkan menteri2). busy apa? ofc lah dgn study. kelas hari2 start 8 a.m then habis mesti ptg. paling awal pun habis 2.30 p.m. but then alhamdulillah now tgh break semester. tak ada lah lama mana pun cuti. 3rd Dec dh start praktikal. bersyukur lah jugak sbb ada cuti sbb nya kepala ni mcm nk pecah otak mcm nk bocor. sbb apa? sbb sem lps semuanya killer subject! so tak berharap sgt semester lps boleh dpt dekan lg. dpt pass pun alhamdulillah. so for the next, InsyaAllah praktikal will be at Johor! (depends on situation) :D so itu lah al kisah nya sepanjang 4 bln belajar yg terasa bagai 4 tahun. mihmihmih ^,^v

rasanya sampai sini dulu je kot nk cerita. kalau ada masa akan di-update lg al kisah hidup sepanjang ketiadaan diri di dashboard2 anda semua :)

good night fellas! have a nice day ahead! ~"."~



By : Deesya Javier's

0 comments:

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)