Monday, 13 February 2012

i'm happy for your happiness :')

Assalamualaikum..


okay entry ni bkn nk ditujukan kpd mr. super hero/pakwe/boipreng/bf/tunang/suami dan sebagainya..entry ni dedicated for those who always be by my side and around me..firstly,nk cakap Selamat Pengantin Baru pada adik kepada daddy dan kembar2 beliau yg juga bermaksud pak cik lah kan..selamat di ijab kabulkan pd 3/2/2012 bersamaan pd hari jumaat (tak ingat pulak sblm/slps smbhyg jumaat sbb masa tu tak berada di tempat kejadian.maaf)..dgn 3 kali lafaz sah jd suami isteri (ada nya masalah komunikasi dan teknikal maka terjadi lah sehingga 3 kali lafaz)..Alhamdulillah semuanya berjalan mcm yg dh dirancang..4-5/2/2012 berlangsung acara resepsi kedua-dua belah pihak..okay buat masa skrg pengantin baru sedang ber-honey moon di mekah dgn menunaikan umrah atas tajaan ahli keluarga..tak perlu cerita panjang lebar nanti bosan..gambar tak dapat di-upload sbb gambar sedang di-edit oleh juru foto terlibat yang juga merupakan abang-abang yg tercinta..secondly,tahniah kpd angah dan sis-in-law sbb dah selamat melahirkan baby yg ke-3 dan juga merupakan satu-satunya cucu perempuan pertama dlm keluarga..

Lil' Baby Princess Aleesya Zahra :)


Lil' Baby with her beautiful mummy ever :)
thirdly,rasanya mcm cepat sangat nk wish..tp tak apa takut tak berkesempatan nak wish pulak..selamat pengantin baru untuk abang (no.4) yang tercinta yang juga merupakan anak bongsu lelaki dalam keluarga yg akan tamat kan zaman solo beliau dlm beberapa minggu ni..tahniah dan good luck untuk menjadi suami orang  dengan sekali lafaz..InsyaAllah..nampaknya tinggal lah sorang-sorang je yg solo dalam family :) ..and fourthly,tahniah kepada kawan-kawan,sahabat-sahabat yg dah kahwin..umur 20 dah kahwin?tak pelik pun sbb dh tu mmg jodoh..alhamdulillah..maaf lah kat siapa2 yg tak terdatang kenduri tu..maklumlah terlalu sibuk dgn byk komitmen..doa utk kalian semoga berkekalan hingga akhir hayat dan dapat baby comel-comel (ada ke baby yg tak comel? -,-" ) .. and lastly,untuk 'awak' di sana,tahniah kerana dah berbahagia dengan pilihan hati.. :) semoga terus berbahagia di samping orang tersayang..

pesan pada diri : Rencana Tuhan selalu berakhir dengan kebaikan..Dan jika yang kamu dapatkan belum baik,maka itu bukanlah akhir..Terima semua dugaan dengan hati terbuka..

*lain orang,lain corak hidup..mungkin sekarang masa untuk anda bahagia tp tidak utk diri ini..mungkin nanti masa untuk diri ini bahagia tp tidak untuk anda..senang hati tengok orang-orang sekeliling bahagia..semoga semua bahagia hendaknya..Amin~

lots of LOVE,
Deesya 'Javier

By : Deesya Javier's

1 comments:

♂ epyfiQah aLzikry ♀ said...

aku pun baru jak dapat anak buah girl . haha . selamat berhoneymoon :) waahh . kat mekah beb . besstt gilaa laa .

Post a Comment

Hyehye . Deesya Javier's Here !

nak komen ?? bole je ..

banyak2 pon takpe :)